Три начини да се следи #AIDS2018

Три начини како да се следи 22 Интернационала конференција за ХИВ/СИДА, која денес започна во Амстердам.

Конференцијата во живо.

→ Фејсбук Месинџер чет бот.

→ Социјални медиуми - Фејсбук, Твитер и Инстаграм.